ShippingWatch

Lloyd's Register investerer i digitalt serviceselskab i shipping

Klassifikationsselskabet Lloyd's Register investerer i et maritimt digitalt serviceselskab, der i forvejen leverer services til store spillere som UASC og Peter Döhle Schiffahrts KG.

Rettet d. 26. april 2016 med oplysninger om, at der er tale om en investering, ikke et køb.

Lloyd's Register har investeret i den maritime softwareudbyder Hanseaticsoft, som har blandt andre UASC, Peter Döhle Schiffahrts og Rigel som kunder.

Formålet med investeringen er at gøre Lloyd's Register stærkere på software til flådestyring, som Haseaticsoft med 30 medarbejdere har specialiseret sig i.

"Investeringen følger LR's strategi om at blive førende i at understøtte kunder gennem digital omstilling af marine - og offshoreindustrierne og opbygge en portefølje af investeringer og partnerskaber for at tackle udfordringerne og mulighederne ved Industri 4.0," skriver Lloyd's Register i en pressemeddelelse.

Investeringen og samarbejdet med Hanseaticsoft er det tredje fra Lloyd's Registers side inden for kort tid. Lloyd's Register har for nyligt købt selskabet Seasafe, der har fokus på datastyring ombord, ligesom Lloyd's Register sammen med QinetiQ har udviklet et program for cybersikkerhed til skibe.

I forbindelse med investeringen åbner Lloyd's Register for salg af Hanseaticsofts produkter i Athen, København og Singapore.

Lloyd's Register ansætter ny CFO

Lloyd's Register: Den tekniske revolution er kun lige begyndt

Kongsberg: Her er de fire største trends for digital shipping

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere