De rundt regnet 4000 små og mindre private aktionærer kan komme til at vente længe på en afgørelse i sagen om de penge, de mistede i forbindelse med krakket i OW Bunker.

Det skriver Berlingske Business.

Det er formanden for foreningen OW Bunker Investor, advokat Morten Schwartz Nielsen, der vurderer, at der kan komme til at gå helt op til fem år, inden der sker noget.

Ifølge advokaten skyldes det bl.a. den nuværende proces op til selve hovedforhandlingen. Flere af de sagsøgte har afvist, at de mange private aktionærer kan foretage et gruppesøgsmål, hvilket byretten eller landsretten nu skal tage stilling til. Og det kan komme til at tage tid, at få den del af sagen vurderet.

"Hvis man er pessimistisk anlagt, så kan resten af 2017 godt gå med formelle diskussioner. Mit bud er, at det vil tage en femårs tid, inden vi er der. Og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende," siger Morten Schwartz Nielsen til avisen.

For nylig kom det også frem, at pengemangel i konkursboet efter den krakkede OW Bunker-koncern har tvunget konkursadvokaterne til foreløbigt at opgive et historisk stort erstatningskrav mod den tidligere ledelse, revisionsfirmaet Deloitte og kapitalfonden Altor.

Dansk rederi har betalt to gange i dyr OW-sag

Leverandører lider nyt nederlag i amerikansk OW-sag

Milliardkrav smuldrer i retsopgøret efter OW Bunkers kollaps