ShippingWatch

V. Group styrker offshore med nyt opkøb

Shipmanagement-selskabet V. Group har købt Bibby Ship Management og udvider dermed sin portefølje inden for drift af offshoreskibe, skriver selskabet i en meddelelse.

V. Group, der driver shipmanagement sammen med en række andre services til shippingsektoren, udvider nu sin vifte af forretninger til offshoresektoren med opkøbet af shipmanagement-selskabet Bibby Ship Management fra britiske Bibby Line Group , skriver V. Group i en meddelelse.

Bibby Ship Management står for en række services, herunder bemanding, teknisk support og servicering af skibe, og især selskabets erfaring med drift af skibe i offshoresektoren kommer V. Group til gode, lyder det fra selskabet. Med opkøbet får gruppen nemlig adgang til flere kunder i den for tiden pressede offshorebranche.

Foto: V. Group

"Den dybe erfaring fra holdet bag Bibby Ship Management vil gøre os i stand til at tilbyde omfangsrig og enestående management og supportservices til olie- og gasaktiver samt specialiserede skibe," siger Clive Richardson (foto), CEO for V. Group, i meddelelsen.

V. Group har mere end 2.500 ansatte fordelt på 64 kontorer verden over, og selskabet har i forvejen en lang række speciel- og offshoreskibe i management.

Her er strategien for ny gigant i shipmanagement

Erria ryger i rødt i tredje kvartal

Ex-Torm-direktør ny leder af V. Ships i København

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere