ShippingWatch

Dan-Bunkerings CEO ind i global brancheorganisation

Henrik Zederkof fra Dan-Bunkering indtræder i bunker-sammenslutningen IBIA's bestyrelse, mens danske Jens Maul fra Oldendorff Carriers trækker sig efter to år på formandsposten.

Henrik Zederkof, CEO i Dan-Bunkering, er valgt ind i bestyrelsen i den internationale sammenslutning af bunkerselskaber, IBIA. Samtidig fratræder danske Jens Maul, chef for bunkerafdelingen i Oldendorff Carriers i Lübeck, posten som formand efter to år, der fra 1. april 2016 overtages af Robin Meech, adm. direktør i konsulentfirmaet Marine and Energy Consulting.

Antallet af medlemmer af bunkersammenslutningen er i løbet af de sidste to år vokset med 17 procent til i dag 760 bestående af individuelle personer og virksomheder fra 80 lande.

Udover Henrik Zederkofs indtræden og Jens Mauls exit på formandsposten, er også Bob Sanguinetti, CEO for havnen i Giibraltar, og Mustafa Muhtaroglu, CEO i Energy Petrol, blevet en del af bestyrelsen, fremgår det af en meddelelse fra IBIA.

Sammenslutningen repræsenterer bunkerselskabernes interesser i FN's søfartsorganisation IMO og arbejder bl.a. tæt sammen med de to brancheorganisationer Intertanko og Intercargo.

Bunkerformand anklager IMO for uvidenhed

Bunker-formand langer hårdt ud efter IMO

Ibia styrker holdet i Singapore

Kvaliteten af bunker er på vej op

 

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere