ShippingWatch

Blue Water bygger ny godsterminal for 120 millioner kroner

Blue Water Shipping investerer 120 millioner kroner i en ny terminal til gods i Jylland for at håndtere de stadig større fragtvoluminer, logistikselskabet arbejder med.

Blue Water Shipping bruger nu 120 millioner kroner på en ny godsterminal, der skal bygges i Taulov i Fredericia Kommune.

"Blue Water har i dag et stærkt setup med mange kontorer og terminaler rundt om i landet. Det betyder, at vi er tæt på kunderne og kan levere deres varer og gods hurtigt og effektivt, og vi fastholder naturligvis vores lokale tilstedeværelse og bevarer de lokale arbejdspladser. Den nye storterminal bliver det centrale omdrejningspunkt for vores europæiske biltrafikker, samt for de hurtigt voksende pakkeaktiviteter. Der vil desuden blive håndteret en stor mængde søfragtgods i de nye faciliteter i Taulov. Etablering af den nye terminal skal endvidere sikre, at vi kan håndtere den forventede fortsatte vækst i voluminer," siger Søren Nielsen, direktør for General Cargo hos Blue Water Shipping i en pressemeddelelse fra selskabet.

Byggeriet af terminalen forventes at være færdig næste sommer.

Blue Water Shipping afleverede i begyndelsen af juni et rekordregnskab for 2014. Resultatet for transportselskabet voksede med 80 procent til 63 millioner kroner, mens omsætningen voksede med 11 procent til 4,98 milliarder kroner.

"Vi kan se et opsving i økonomien i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Der er pæne stigninger i mængderne, og med en stor organisation som vores giver det nogle forbedringer på produktivitet og kapacitet, som slår kraftigt igennem på bundlinjen," sagde adm. direktør Kim Hedegaard Sørensen til ShippingWatch i forbindelse med regnskabet.

Blue Water Shippings speditionsaktiviteter udgør ca. halvdelen af koncernens samlede forretning.

"Samlet forventer vi et bedre resultat i 2015, hvor vi er kommet bedre fra start end sidste år og noget stærkere, end vi havde forventet. Sidste år havde alle vores forretningsområder pæn vækst, og det er forsat ind i 2015."

Blue Water Shipping køber norsk transportfirma

Blue Water Shipping skruer op for væksten i 2015

Blue Water Shippings bundlinje vokser med 80 procent

Forsiden lige nu

Norge takker nej til invitation fra Opec

Opec har inviteret en lang række af olieproducerende lande til at deltage i sammenslutningens møde i Wien, hvor en forlængelse af produktionsloftet står øverst på dagsordnen. Norge har takket nej til at være med.

Tysk olieselskab vil skyde over 15 mia kr i norsk sokkel

Tyske Wintershall vil over de næste år investere omkring 20 mia. norske kr. svarende til 15,5 mia. kr. i norsk sokkel, fortæller Hugo Dijkgraaf, managing director for olieselskabets norske aktiviteter, ifølge det norske medie Sysla.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere