ShippingWatch

Shipserv åbner kontor i Athen

Danske Shipserv etablerer sig nu i Athen med nyt kontor, hvor Philip Uhrskov Nielsen kommer til at sidde som business og account director med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Shipserv, der er en digital markedsplads for købere og sælgere af marineudstyr, vil have fat i det græske shippingmarked. Derfor etablerer selskabet et kontor i Athen, hvor selskabet netop har udpeget en director for business og account. Han får ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Valget er faldet på Philip Uhrskov Nielsen, fremgår det af en meddelelse. Han kommer til at stå for at opbygge nye samarbejder med rederier og operatører primært i Grækenland og Sydeuropa, hvor Shipserv ser, at rederne fortsætter med at udvide deres andel af den globale flåde. I første omgang kommer Philip Uhrskov Nielsen til at være eneste mand på det nye kontor.

"Philip slutter sig til Shipserv på et vigtigt tidspunkt, da vi vil fortsætte vores vækstbane, da flere virksomheder indser vigtigheden af digitalisering," lyder det fra Shipservs SVP og head of sales for Europa, Mellemøsten og Asien, Carsten Schmidt.

Ifølge den nyudpegede direktør er græske rederier kendte for hurtigt at tilpasse sig ændringer i markedet, især på området for køb og salg af skibe.

"Imens at drivkraften for effektivitet og omkostningsreduktioner bliver mere vigtig, bliver deres (græske rederier, red.) flair for iværksætteri endnu mere styrket ved at optage digital transformation for at opnå en konkurrencemæssig fordel," siger Philip Uhrskov Nielsen i meddelelsen.

Philip Uhrskov Nielsen har blandt andet tidligere arbejdet for softwareselskabet Exus og diagnostikselskabet Alere Inc og har også stået bag et digitalt marketingsselskab i Grækenland og har boet i landet i en årrække.

ShipServ blander kortene i topledelsen

ShipServ hiver ny mand ind fra Seven Seas

ShipServ kan fremlægge sit første overskud i 14 år

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, som skyldtes, at selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere