Log ind

Her er ugens bedste på ShippingWatch

SISSIMIUT_1076.jpg Rederier:

APM Terminals fyrer 160 i Gøteborg for at afslutte den lange konflikt. Strejker i Aalborg, fordi Royal Arctic Line forlader havnen. Skibsrederne vil udskyde ballastvandkonventionen med to år. Afskiberne er bekymret over manglen på reefercontainere. Olien på vej mod 40 dollars. Læs ugens bedste.

Altor hensætter ingen penge til erstatningssag efter OW Bunker

OW_bunker.jpg Services:

Risikoen for et negativt udfald i den verserende erstatningssag efter krakket i OW Bunker er meget lav, skriver Altor Equity Partners i sit 2016-regnskab. Kapitalfonden stod bag børsnotering af det konkursramte bunkerselskab.

IBM: Sådan sparer vi shipping for milliarder

maersk-line.jpg Services:

Maersk Line og IBM er ved at færdiggøre deres såkaldte blockchain-løsning, der letter shippingbranchens brug af dokumenter. Hele industrien kan spare milliarder af euro, siger IBM's head of global trade digitization til ShippingWatch. Læs hvordan de mange milliarder euro skal spares.

Digitale tyskere rykker mod København

Alexander Buchmann.jpg Services:

Det tyske softwarefirma Hanseaticsoft, der er specialiseret i digitale løsninger til shippingindustrien og med kunder som UASC har kastet sin kærlighed på København og rykker sammen med partneren Lloyd's Register i hovedstaden. Læs hvorfor her.

Blue Water Shippings indtjening på vej op

Kurt Skov.jpg Services:

Transportkoncernen Blue Water Shipping fik et overskud før skat på 10,4 mio. kroner i 2016 efter underskuddet året før. Ikke helt tilfredsstillende, men acceptabelt, siger CEO Kurt Skov, der forventer at træde tilbage som daglig chef i løbet af i år.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE