Log ind

Shippingprofiler vil fylde hullet efter bankerne op

Luxembourg.jpg Services:

En række shippingprofiler med blandt andre Blystad Group står bag det nye selskab Maritime Asset Partners, som vil tilbyde alternativ finansiering til shippingselskaber. 150 mio. dollars er klar til investering. "Vi kan rejse flere penge efter behov," siger leder af selskabet, Nick Roos, til ShippingWatch.

Indenfor hos shippingverdens mest diskrete selskab

London City canary wharf polfoto.jpg Services:

Maritime selskaber skal passe på mange risici, når de indgår aftaler med en forretningsforbindelse, de ikke kender, eller som de troede, de kunne stole på. InfoSpectrum er et yderst diskret selskab, men indvier alligevel ShippingWatch i nogle af de værste faldgruber. Læs dem her.

Maersk Broker vil indtage rollen som konsulent

_TOF7310_aha.jpg Services:

Væsentligt færre nybygninger i 2016 kan aflæses i regnskabet for Maersk Broker, bekræfter selskabet over for ShippingWatch. For at indtage rollen som rådgiver og konsulent har skibsmæglerselskabet fordoblet sin researchafdeling, der fremover skal fylde endnu mere.

Her er overblikket over Maersks regnskab

Maersk Tankers slæbebåd towage Container:

Verdens største containerrederi, Maersk-gruppens kerneforretning Maersk Line, kom ud af 2016 med et dundrende underskud, og gruppen som helhed tabte næsten to mia. dollars. Det skyldes hovedsagligt offshoredelen. Her er dit overblik over onsdagens årsregnskab fra Maersk.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

hamburgsud4.jpg Rederier:

Maersk Line kan måske glæde sig til et plus i det kvartalsregnskab, der offentliggøres onsdag i næste uge. Kampen om ballastvandmarkedet er skudt i gang. John Fredriksen kæmper på to fronter. Og så gør shipping og offshore ondt på de store banker. Læs ugens bedste.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE