ShippingWatch

Maersk mærker stadig følger af cyberangrebet

Det spektakulære cyberangreb i sommer har allerede kostet Maersk op imod et par milliarder kroner, og eftervirkningerne er ikke helt ovre endnu. Ukraine udpeger Rusland som skurken.

Selvom Maersk allerede har anvendt mange ressourcer på virkningerne af sommerens cyberangreb, kan koncernen ikke endeligt sige, at alt er normaliseret igen.

A.P. Møller Maersks IT-chef Adam Banks oplyser til Berlingske, at man "næsten er vendt tilbage til en normal forretning igen."

Angrebet, der fandt sted den 27. juni i år, har allerede kostet Maersk-gruppen op imod to milliarder kroner. Indtil videre har kriminelle i Ukraine været udpeget som bagmændene. Men det afviser Ukraine, der mener, der har stået større kræfter bag.

"Vi er ikke i tvivl om, at Rusland også stod bag dette angreb," siger Roman Bojartjuk, leder af Ukraines center for cybersikkerhed, til avisen.

Maersk kunne have undgået milliardtab fra cyberangreb

Maersk Line får overskud på 339 mio dollars

Maersk opruster it-sikkerhed efter angreb

Forsiden lige nu

Forsvaret indkalder nye vidner i Monjasa-sagen

Forsvaret har indkaldt en hidtil ukendt bunkerdirektør og en tidligere medarbejder fra et omstridt skattelyselskab i ankesagen mod bunkervirksomheden Monjasa. Det er stifter Jan Jacobsen selv, som har fundet frem til vidnerne og skaffet nye dokumenter i sagen.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere