ShippingWatch

Shipping og offshore har hentet milliardbeløb i Oslo

Shipping- og offshoreselskaber har hentet 16 mia. norske kroner i obligationslån på børsen i Oslo i årets første ni måneder. I alt er de samlede udstedelser af obligationer dobbelt så store som i 2016.

Oslo Børs

Der har været gang i udstedelsen af obligationslån i Oslo i årets første tre kvartaler i år.

I alt har norske og udenlandske selskaber hentet 45 mia. norske kroner i obligationsudstedelser i Oslo. Det er mere end dobbelt så meget, som der blev udstedt i 2016, skriver Reuters på baggrund af informationer fra DNB og Stamdata.

Af de samlede obligationsudstedelser, er 16 mia. norske kroner gået til shipping- og offshoreselskaber.

"Vi nærmer os tidligere tiders høje niveauer i forhold til de udstedte voluminer. Der er mere diversifikation end tidligere, men shipping er et segment, som har oplevet betydelig vækst," siger kreditanalytiker Magnus Vie Sundal fra DNB Markets til Reuters.

DNB forventer, at niveauet for obligationsudstedelser kan nå op på mellem i alt 55 og 60 mia. norske kroner for hele 2017.

Seadrill-aktie sendt i vejret efter redningsplan

DOF Subsea udsteder nyt obligationslån

Norske offshore-rederier slår sig sammen

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, hvor selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere