ShippingWatch

Shipping og offshore har hentet milliardbeløb i Oslo

Shipping- og offshoreselskaber har hentet 16 mia. norske kroner i obligationslån på børsen i Oslo i årets første ni måneder. I alt er de samlede udstedelser af obligationer dobbelt så store som i 2016.

Oslo Børs

Der har været gang i udstedelsen af obligationslån i Oslo i årets første tre kvartaler i år.

I alt har norske og udenlandske selskaber hentet 45 mia. norske kroner i obligationsudstedelser i Oslo. Det er mere end dobbelt så meget, som der blev udstedt i 2016, skriver Reuters på baggrund af informationer fra DNB og Stamdata.

Af de samlede obligationsudstedelser, er 16 mia. norske kroner gået til shipping- og offshoreselskaber.

"Vi nærmer os tidligere tiders høje niveauer i forhold til de udstedte voluminer. Der er mere diversifikation end tidligere, men shipping er et segment, som har oplevet betydelig vækst," siger kreditanalytiker Magnus Vie Sundal fra DNB Markets til Reuters.

DNB forventer, at niveauet for obligationsudstedelser kan nå op på mellem i alt 55 og 60 mia. norske kroner for hele 2017.

Seadrill-aktie sendt i vejret efter redningsplan

DOF Subsea udsteder nyt obligationslån

Norske offshore-rederier slår sig sammen

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere