ShippingWatch

Efterspørgsel på svovlolie kan øge råolieeksport fra USA

De kommende krav om mindre udledning af svovl fra skibe vil øge eksporten af amerikansk råolie, da efterspørgslen på lavsvovlsprodukter vil stige, skriver Reuters.

Efterspørgslen på den amerikanske råolie vil stige i takt med, at de globale krav til skibes udledning af svovl nærmer sig. Det skriver Reuters.

Fra 2020 må skibe verden over ikke udlede mere end 0,5 pct. svovl, og efterspørgslen på lavsvovlsprodukter, som dieselolie og lavsvovlsolie vil naturligt stige, alt imens de amerikanske skiferproducenter fortsætter med at hive mere råolie op af jorden.

"Tønderne af (råolie) skal over vandet... Til efterspørgslen i Asien og til Europa," siger Brent Secrest, senior vice president i selskabet Enterprise Products.

Den amerikanske produktion af råolie er steget, efter revolutionen med skiferolie. I øjeblikket eksporterer Enterprise omkring 100.000 tønder råolie om dagen, og mere ventes at blive sendt afsted, da amerikanske raffinaderier ikke er i stand til at raffinere den amerikanske råolie, som ikke har så meget svovlindhold i sig som andre råolier, siger Secrest til Reuters.

"Kunderne skal kunne se, om rederiet snyder"

Kina skærper svovlkrav i flere havne

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere