ShippingWatch

Ny virksomhedsobligation skal spare penge hos DFDS

DFDS vil forsøge at spare penge på sin gæld. Derfor planlægger rederiet at udstede en ny virksomhedsobligation, skriver rederiet i en meddelelse til børsen.

DFDS vil forsøge at spare penge på sin gæld, og rederiet har derfor planer om at udstede en ny virksomhedsobligation, som blandt andet skal bruges til at refinansiere en nuværende virksomhedsobligation.

Konkret arbejdes der på en ny obligation, mens DFDS på en nuværende obligation i norske kroner, der har udløb i 2018, vil tilbyde investorerne at tilbagekøbe papiret.

"Nettoprovenuet fra udstedelsen af obligationerne vil blive anvendt til generelle forretningsmæssige formål, herunder eventuelt tilbagekøb af ovennævnte virksomhedsobligation," skriver DFDS i en meddelelse til fondsbørsen.

DFDS løfter resultat før skat til 495 mio kroner

Smedegaard satser på at lande to opkøb i år

DFDS gennemfører ventet køb af to kanalfærger

 

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere