ShippingWatch

Fransk offshorekæmpe får ny CEO

Efter halvårsregnskabet fra franske Bourbon foretager bestyrelsen nu en rokade i toppen. Jacques de Chateauvieux træder tilbage som CEO og fortsætter som formand for bestyrelsen.

En rokade har fundet sted hos det franske offshorerederi Bourbon, som præsenterede halvårsregnskab forleden.

Rederiets CEO Jacques de Chateauvieux trækker sig tilbage for i stedet at blive bestyrelsesformand for Bourbon Offshore. Hans efterfølger bliver Gaël Bodénès, der overtager på et meget udfordrende tidspunkt, hvor rederiet i øjeblikke har hevet 100 skibe ud af markedet, og priserne er under voldsomt pres.

"Bourbon er i gang med at implementere sin nye plan, og jeg er glad for, at Gaël Bodénès, der med succes har håndteret nye kunders forventninger i hans tidligere roller, tager dette nye ansvar for Bourbon," siger Jacques de Chateauvieux i en meddelelse.

Samtidig bliver selskabets CFO, Astrid de Bréon, også en del af ledelesesteamet, som på et kritisk tidspunkt skal stå for en ny milepæl i rederiets historie, forklarer han.

Hele rotationen sker, fordi den nu tidligere bestyrelsesformand Christian Lefèvre fra oktober skal være ny CEO for Jaccar Holdings, der blandt andet ejer gasrederiet Evergas.

Fransk offshorekæmpe ramt af nyt voldsomt tab

Bourbon vil udvikle autonomt offshoreskib

Evergas fastholder vækstambitioner trods kuldsejlet opkøb

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere