ShippingWatch

Norsk supply-fusion sælger skibe til brasiliansk flåde

SolstadFarstad har solgt tre skibe til den brasilianske flåde for et tocifret millionbeløb, oplyser rederiet.

Lars Peder Solstad er CEO i Norges nye store offshorerederi.

SolstadFarstad har solgt tre af rederiets fartøjer til Brasiliens flåde.

SolstadFarstad har vundet et offentligt bud i Brasilien på tre ankerhåndteringsskibe, hvor rederiet stillede med den bedste pris, skriver selskabet.

De tre skibe blev solgt for 82,8 mio. brasilianske real svarende til 24 mio. dollars.

Ifølge rederiet vil salget ikke betyde noget for regnskabet. Der er nok skibe at tage af med en flåde på 152 skibe i forskellige offshoresegmenter, som var en del af resultatet af fusionen mellem Solstad, Farstad og Deep Sea Supply, som faldt endelig på plads i sommer.

Norsk offshoregigant ser lidt mere aktivitet ind i efteråret

Medie: Fyringer efter fusion vækker vrede hos Farstad

Norges nye kæmperederi kaldes en "risikofyldt satsning"

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere