ShippingWatch

Triton International vil udstede aktier for at købe containere

Med en aktieudstedelse på i alt 200 mio. dollars vil leasingselskabet Triton International blandt andet opkøbe containere.

Triton International Limited sætter gang i en udstedelse af aktier på i alt 200 mio. dollars.

Heraf kommer de 175 mio. dollars fra aktier i Triton International Limited, mens de resterende 25 mio. dollars består af aktier fra såkaldt "sælgende aktionærer" i form af datterselskaber i Warburg Pincus LLC, fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

"Selskabet (Triton, red.) vil bruge nettoprovenuet fra denne udstedelse til generelle forretningsformål, herunder køb af containere. Selskabet vil ikke modtage noget provenu fra salget af aktier, der bliver tilbudt af de sælgende aktionærer," skriver Triton International i meddelelsen.

Triton har som led i tilbuddet givet et vindue på 30 dage til at købe op for yderligere 26,25 mio. dollars. De sælgende aktionærer tilbyder tilsvarende 3,75 mio. dollars i samme vindue.

Leasingselskabet Triton International Limited er moderselskabet til Triton Container International Limited samt TAL International Group, som fusionerede under Triton tilbage i 2016. Selskabets aktiviteter består i at opkøbe, lease og salg af intermodale containere.

Herning Shipping taber over en halv milliard

Nordic Tankers' CEO: Øget konsolidering en oplagt mulighed

Ostenfeldt: Partnerskab med V. Group skal øge tankflåde

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere