ShippingWatch

DFDS løfter resultat før skat til 495 mio kroner

DFDS hæver resultatet før skat med 12 pct. i andet kvartal til 495 mio. kr., viser regnskabet. "Vi glæder os over den fortsatte fremgang og er på rette kurs til at forbedre sidste års rekordresultat," siger CEO Niels Smedegaard.

DFDS er på rette vej mod endnu et rekordresultat for hele året, lyder det fra CEO Niels Smedegaard med torsdagens regnskab for andet kvartal.

Her får rederiet et resultat før særlige poster og skat på 495 mio. kr., hvilket er en stigning på 12 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. I shippingdivisionen trak øgede fragtmængder i Nordsøen op.

"Vi glæder os over den fortsatte fremgang og er på rette kurs til at forbedre sidste års rekordresultat. Aktiviteten i vores rute- og logistiknetværk afspejler væksten i Europa. Udsigterne for fortsat vækst i Storbritannien, som er vores største marked, er stadig positive og handelen med Kontinentaleuropa er stigende, især eksporten fra Storbritannien," siger Niels Smedegaard i regnskabsmeddelelsen.

Rutenetværket i Østersøen øgede også resultatet og sammen med Nordsøen opvejede de et lavere resultat i Kanalen, som er påvirket af et svagere passagermarked på grund af et lavere pund.

I kvartalet havde DFDS en omsætning på 3,7 mia. kr. mod 3,6 mia. kr. En stigning på 4 pct.

DFDS holder fast i forventningen til hele året på et driftsresultat, ebitda, på mellem 2,6 og 2,8 mia. kr. Mens omsætningsvæksten for hele året forventes at blive omkring 4 pct., eksklusive bunker-tillæg.

DFDS bestiller skibe og øger forventninger til investeringer

"Der er et globalt opsving i gang"

DFDS forventer at forbedre rekordresultat

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere