ShippingWatch

Medie: E.R. Schiffahrt klar til vækst igen

Nedturen skulle være ovre for E.R. Schiffahrt, der som andre tyske shippingselskaber har været hårdt ramt af finanskrisen og den efterfølgende krise i tysk shipping. Sådan lyder det fra CEO Nils Aden i et interview med Fairplay.

CEL Nils Aden i E.R. Schiffahrt

E.R. Schiffahrt forventer, at der igen er muligheder for vækst for selskabet, der de seneste år har kæmpet med den massive krise i tysk shipping.

"Vores øjne er igen rettet mod vækst. Vi vil udvide vores flåde af skibe, vi driver, til mere end 100 skibe, det er der ingen tvivl om," siger CEO Nils Aden i et interview med Fairplay.

Selskabet har tidligere drevet en flåde på mere end 130 skibe, men tørlast- og containerrederiets flåde er nu nede på lige over 80 skibe.

E.R. Schiffahrt er beslægtet med andre dele af tysk shipping i bogstaveligste forstand, da grundlægger Erck Rickmers i E.R Schiffahrt er bror til Bertram Rickmers, der står bag Rickmers Holding, som tidligere på året blev erklæret konkurs.

E.R. Schiffahrt lander kontrakter med Maersk Line

Kæmpefusion på vej i tysk shipping

Ny tysk rederformand hilser kapitalfonde velkommen

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere