ShippingWatch

Skov erstatter Meldgaard i maritim fond

Mikael Skov, CEO i Hafnia Tankers, indtræder i bestyrelsen i Den Danske Maritime Fond, hvor han erstatter Torms topchef Jacob Meldgaard.

Mikael Skov, CEO i Hafnia Tankers, er indtrådt i Den Danske Maritime Fonds bestyrelse. Han afløser Jacob Meldgaard (foto), CEO i Torm.

Bestyrelsen består herefter af Tommy Thomsen (formand), tidl. Maersk og Nordic Tankers, Jenny N. Braat (næstformand), der er adm. direktør i Danske Maritime, Knud Degn Karstensen fra Karstensens Skibsværft i Skagen, Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth, Søren N. Thomsen, adm. direktør i Esvagt, og Mikael Skov.

Jesper Lok vil have gennemført to vækstforslag nu

Den Danske Maritime Fond besluttede for nylig at afsætte 25 mio. kr. over de næste to år til aktiviteter, der anbefales af det blå vækstteam. Det er den største bevilling målrettet en enkelt modtager nogensinde fra fonden.

Fond giver rekordstor bevilling til det blå vækstteam

Vækstteamets anbefalinger flugter med politisk dagsorden

Her er vækstteamets anbefalinger til regeringen

Her er Søfartsstyrelsens plan for 2017

 

 

 

 

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere