ShippingWatch

HH Ferries finder ny CEO

Færgerederiet, der sejler mellem Helsingør og Helsingborg, har fundet afløser til CEO Henrik Rørbæk. Han stopper på posten ved udgangen af juni.

HH Ferries har nu fundet en afløser for Henrik Rørbæk, der ved udgangen af juni takker af på posten som CEO.

Valget er faldet på Johan Röstin, der i de sidste otte år har været CEO for Copenhagen Malmö Port.

Han vil tiltræde i den nye stilling efter sommeren, fremgår det af en meddelelse fra HH Ferries, der driver færgeruten Scandlines Helsingør-Helsingborg.

Johan Röstin, den kommende CEO for HH Ferries.

"Vi ser frem til at trække på Johans erfaringer fra transport og infrastruktur, når han skal lede den daglige indsats for at styrke Scandlines Helsingør-Helsingborg-rutens position som regionens førstevalg for transport over Øresund," siger HH Ferries' formand Rasmus Christiansen i meddelelsen, hvor han ligeledes takker Henrik Rørskov for indsatsen igennem "mere end 20 års tjeneste."

"Vi vil udvikle vores position som det pålidelige, miljøvenlige og konkurrencedygtige førstevalg for transport mellem Danmark og Sverige på Øresund," lyder det fra Johan Röstin i meddelelsen.

Færgeruten, der ejes af af HH Ferries, men markedsføres under Scandlines Helsingør-Helsingborg, fragtede sidste år 7,3 mio. passagerer, 1,4 mio. personbiler, 410.000 lastbiler og 20.000 busser.

HH Ferries ejes af First State Investments.

Scandlines overgår egne forventninger

Rederier: Svensk dobbeltkontrol var en forkert løsning

HH Ferries vil have kompensation for grænsekontrol

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere