ShippingWatch

Danmarks Rederiforening skifter navn

Danmarks Rederiforening vil fremover gå under navnet Danske Rederier. Brancheorganisationen skifter desuden visuel identitet. Det sker i forbindelse med torsdagens generalforsamling. Se det nye logo her.

Danmarks Rederiforening skifter navn til Danske Rederier.

Det oplyser rederiernes interesseorganisation efter torsdagens generalforsamling, hvor navneforandringen blev vedtaget.

Danske Rederier, som organisationen nu hedder, skifter samtidig visuel identitet. Det engelske navn bliver desuden ændret fra Danish Shipowners Association til Danish Shipping.

"Ændringen er et led i vores overordnede strategi om at videreudvikle en moderne interesse- og arbejdsgiverorganisation som en stærk stemme for Danmarks største eksporterhverv og samlingspunkt for de danske rederier. Det bliver også opgaven for Danske Rederier i mange år fremover, hvorfor vi har valgt at gøre vores navn mere klart og simpelt," udtaler formand Claus V. Hemmingsen.

Navneforandringen gælder også Bilfærgernes Rederiorganisation, som nu kommer til at hedde Færgerederierne, mens Rederiforeningen af 2010 beholder sit navn.


De tre interesseorganisationer for rederierne skifter logo.

Danske Rederier holder torsdag årsdag i København, hvor temaet er udfordringen fra anti-globalisering og protektionisme.

Flere skibe er kommet under dansk flag siden 2016

EU kan kræve ændring af dansk tonnageskat

Flere filippinske sømænd end danske på DIS-skibe

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere