ShippingWatch

Generalsekretær forlader europæisk rederiforening

Patrick Verhoeven forlader efter fire år den europæiske rederiforening ECSA for i stedet at tiltræde i en nyoprettet lederstilling hos International Association of Ports and Harbors.

Til september stopper Patrick Verhoeven som generalsekretær for den europæiske rederiforening ECSA.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra de europæiske skibsredere, hvor det fremgår, at Patrick Verhoeven i stedet tiltræder i International Association of Ports and Harbors (IAPH), hvor han skal være managing director for politik og strategi - en nyoprettet stilling i organisationen.

Patrick Verhoeven stopper dermed på posten efter fire år som generalsekretær for de europæiske skibsredere.

"Jeg vil gerne takke ham for hans modernisering af ECSA-sekretariatet, engagement og bidrag til de mange vigtige emner, som ESCA har stået overfor i løbet af hans periode," siger formand for ECSA, Niels Smedegaard, i meddelelsen.

Beslutningen om at udskifte ECSA med den internationale havneforening var ikke let, kommenterer Patrick Verhoeven i meddelelsen.

"Jeg har arbejdet i en EU-kontekst i næsten 25 år og repræsenteret stevedorer, skibsmæglere, havnemyndigheder og - i de sidste fire år - rederier. Jeg føler dog ikke, at jeg kan gå glip af denne unikke mulighed for at komplementere denne erfaring med den globale udfordring, som IAPH tilbyder. Jeg takker Niels og medlemmerne af formandskabet, alle medlemmer og ikke mindst holdet i ECSA-sekretariatet for det store samarbejde og støtte de sidste år."

Mens organisationen har påbegyndt processen med at finde en ny generalsekretær, så fortsætter Patrick Verhoeven i sin nuværende stilling frem til slutningen af august.

Redere: Flere krigsskibe ved Somalia kan være mulighed

Så meget fylder shippingindustrien i EU

Skibsredere og havne lodret uenige om EU's CO2-plan

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere