ShippingWatch

Singapore parat med hjælpepakke til shipping

Singapore udruller inden længe den hjælpepakke til den maritime industri, som myndighederne præsenterede i slutningen af 2016.

Inden længe bliver det Singapores tur til at give en hjælpende hånd til østatens skrantende maritime industri. Det oplyser landets øverste maritime myndighed, Maritime and Port Authority (MPA) i en meddelelse op til næste uges store event Singapore Maritime Week og herunder Sea Asia.

Arrangementet, der anses som verdens største maritime event, afholdes kun hvert andet år og er i 2017 i høj grad præget af, at både shipping og offshore befinder sit i ekstraordinært svære markeder.

Singapore er da heller ikke det eneste asiatiske land, der ønsker at støtte den vigtige industri. Taiwan og Sydkorea har også spillet ud med hjælpepakker, som især kommer rederier - og i Sydkoreas tilfælde - værftsindustrien til gode.

I Singapores tilfælde er der tale om et program, der bl.a. støtter innovation og uddannelse. I en mediebriefing op til eventet næste uge, lyder det fra MPA, at Singapores hjælpepakke, den såkaldte Sea Transport Industry Transformation Map, er inde i slutfasen, inden det kan sættes i gang. Se hele pakken her.

Titlen på dette års Singapore Maritime Week er "Navigating through Challenging Times."

Læs hele programmet for Singapore Maritime Week her.

Rickmers Maritime Trust opgiver overlevelseskamp

Damen køber hollandsk værft af Keppel

Udenlandske shippingfolk forlader Singapore i den perfekte storm

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere