ShippingWatch

P&O Ferries opnår rekordresultat på Den Engelske Kanal

DFDS-konkurrenten P&O Ferries har i første kvartal i år transporteret det største antal lastbiler over Den Engelske Kanal nogensinde.

Det britiske færgerederi P&O Ferries sejlede i årets første tre måneder mere last over Den Engelske Kanal end nogensinde før i rederiets historie.

I alt sejlede rederiet 361.100 lastbiler over kanalen, hvilket var 11 pct. mere end i samme kvartal året før.

"Vores præstation i første kvartal viser, hvor mange selskabers forretning, der, direkte eller inddirekte, er afhængig af den service, vi tilbyder," siger Janette Bell, der er managing director for P&O Ferries i en pressemeddelelse.

Stena RoRo sætter rollen som købmand på pause

Rederiet forventer, at der vil blive endnu mere at lave på Den Engelske Kanal fremadrettet på grund af en stigende befolkningsbase og den britiske økonomi.

"Det er vigtigt for vores kunder fra alle dele af Europa at opretholde sikker og effektiv adgang til havnene i Dover og Calais som en prioritet, imens Storbritanniens udtræden af EU diskuteres," siger Janette Bell.

P&O Ferries har en flåde på 20 skibe og oplyser på deres hjemmeside, at de årligt transporterer mere end 10 mio. passagerer, 16 mio. biler og 2,2 mio. fragtenheder.

DFDS-rival fordobler fragtmængder ud af Gøteborg

DFDS-rival på Den Engelske Kanal slår ny rekord

DFDS: Disse markeder kræver ny tonnage

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere