ShippingWatch

Sydkoreas regering vil etablere shippingbank

For at øge konkurrenceevnen vil den sydkoreanske regering etablere shippingbanken "Korea Shipping Company" med tæt på et milliardbudget i dollars inden månedens udgang.

Regeringen i Sydkorea vil inden udgangen af denne måned etablere en shippingbank som led i en plan om at styrke den koreanske konkurrencekraft internationalt på markedet for shipping- og havnelogistik.

Det skriver Business Korea.

Således arbejder Sydkoreas ministerium for hav og fiskeri således på at etablere selskabet "Korea Shipping Company" til en værdi af 835,77 mio. dollars. Selskabet skal agere shippingbank og erhverve fartøjer af shippingselskaber med svag finansiel struktur for derefter at leje fartøjerne tilbage til selskaberne.

Ministeriet rapporterede om planen "2017 major project promotion plan" 6. januar ved en fælles briefingsession ledet af premiereminister Hwang Kyo-ahn.

Hyundai Heavy skruer ned for forventninger

Medie: Sydkorea får snart et nyt containerrederi

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere