ShippingWatch

Erria-aktien tager mystisk kurshop

Aktien for shipping-service-selskabet Erria er steget betydeligt i begyndelsen af 2017 og er alene i dag steget med knap 40 pct.

Aktien i Erria, der driver forretning inden for shipping-service, har i begyndelsen af 2017 for alvor fået vinger, og torsdag brager Erria-papiret i vejret med hele 39,2 pct. til 13,50 kr.

Dermed er aktien steget med samlet 82,4 pct. på de første fire handelsdage af 2017 - men uden større bagvedliggende nyheder som forklaring.

Klart størstedelen af stigningen er kommet onsdag og torsdag - og under noget højere omsætning, end tilfældet normalt er for Erria-aktien. Onsdag steg den med 28,5 pct.

1. december sidste år oplyste Erria, at det har købt den resterende del af datterselskabet Erria Container Services i Vietnam, der nu er helejet.

Erria køber resten af containerservice-selskab

Erria nedjusterer oven på afvikling af projekter

 

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere