ShippingWatch

DFDS-direktør ny topchef i Mols-Linien

DFDS står til at miste sin chef for forretningen på Den Engelske Kanal. Carsten Jensen er fra 1. august udnævnt til ny adm. direktør for Mols-Linien, oplyser rederiet i en meddelelse til børsen.

Mols-Linien får ny adm. direktør den 1. august, hvor Carsten Jensen overtager chefposten for rederiet. 52-årige Carsten Jensen står i dag i spidsen for DFDS' forretning på Den Engelske Kanal og har siden 2005 haft en række ledende stillinger hos rederiet, oplyser Mols-Linien i en meddelelse til børsen.

"Jeg glæder mig meget til at tage Mols-Linien til nye højder. Det er et rederi, der på få år har etableret sig som en helt central spiller i den danske infrastruktur. Den position skal fastholdes og udbygges over de kommende år ved fortsat at investere i markedet og tilpasse vores koncepter til kunderne, så vi også i fremtiden er den foretrukne genvej i Danmark,” siger han i meddelelsen.

Carsten Jensen overtager posten fra Søren Jespersen, der siden 2011 har stået i spidsen for at vende udviklingen i rederiet, som i 2015 kunne præsentere det største overskud nogensinde, skriver Mols-Linien.

"Mols-Linien er i historisk god form, hvilket vi i høj grad kan takke Søren Jespersen for. Søren Jespersen har i løbet af de sidste 5 år været en helt central figur i den gennemgribende turn-around, som rederiet har gennemført. Han afleverer et transformeret Mols-Linien med en mere effektiv og kundefokuseret organisation samt et attraktivt produkt, der i stigende grad efterspørges af kunderne," siger Frantz Palludan, bestyrelsesformand i Mols-Linien.

Søren Jespersen fortsætter formentlig i Mols-Liniens bestyrelse, som han er på valg til på rederiets generalforsamling.

Mols-Linien har sidste handelsdag på fondsbørsen 21. april, og kapitalfonden Polaris Private Equity har lagt en stående ordre i markedet om køb af aktier i Mols-Linien til en pris på 40 kr. per aktie. Ordren gælder indtil netop slutdatoen.

Mols-Linien kvitter fondsbørsen med rekordregnskab

Aktionærer klager til Finanstilsynet over Mols-Linien

Kapitalfond får lov til at afnotere Mols-Linien

 

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere