ShippingWatch

Medie: Tysk rederi efterforskes i stor skattesag

Et tysk-ejet rederi med hovedkontor på Cypern mistænkes for omfattende skatteunddragelse i Tyskland for omkring 300 millioner euro eller over 2,2 milliarder kroner.

Et tysk-kontrolleret rederi med hovedkontor i Limassol på Cypern efterforskes af tyske myndigheder i en sag om skattesvindel for over 300 millioner euro, over 2,2 milliarder kroner.

Ifølge det cypriotiske medie In-Cyprys blev selskabets hovedsæde i Limassol for nogle uger siden ransaget af cypriotisk politi på anmodning fra Tyskland. Efterforskningen vedrører mulig skatteunddragelse i Tyskland i perioden fra 2002 til 2008.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

En cypriotisk domstol har efterfølgende i en kendelse fastslået, at det indsamlede og mulige bevismateriale, der blev beslaglagt under ransagningen af rederiets hovedkontor i Limassol, skal overdrages til de tyske myndigheder.

Cypern er hjemsted for en lang række internationale rederier og andre shipping-relaterede virksomheder.

Hollandsk shippingfirma svindlet for 100 mio euro

Græsk skattefrygt blusser op igen

Græske redere råber op: Ikke råd til højere skat

 

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere