ShippingWatch

Bestyrelsesmedlem i Norden stopper efter 31 år

Alison Riegels, direktør i A/S Motortramp, der ejer 28 procent af aktierne i Norden, træder ud. Hun afløses af datteren Johanne Riegels Østergård.

Efter hele 31 år i bestyrelsen for rederiet Norden siger Alison J. F. Riegels stop.

Det mangeårige bestyrelsesmedlem er chef i A/S Motortramp, der ejer 28 pct. af aktierne i Norden. Riegels-familien, og Motortramp, vil dog fortsat være repræsenteret i Norden-bestyrelsen, da Alison Riegels' datter, Johanne Riegels Østergård, er nomineret som afløser.

Norden fik et minus i 2015 på 285 mio dollars

Johanne Riegels Østergård er 44 år og uddannet arkitekt. Hun har de seneste mange år, ud over sit arbejde som arkitekt, været ansat i forskellige ledelsesstillinger i DIS - Danish Institute for Study Abroad.

Riegels-familien kommer fra godset Stensbygård i Sydsjælland.

Nordens to storaktionærer har kappet båndene

Storaktionær lider under Nordens nedtur

Den økonomiske dis dækker for Jan Rindbos udsyn

 

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere