ShippingWatch

Advokatfirma får dobbeltrolle i OW Bunker-sag

Deloitte har hyret advokatselskabet Gorrissen Federspiel til at repræsentere sig i OW Bunker-sagen. Samme selskab er også kurator i konkursboet. Ekspert mener, det er i strid med etiske regler.

Det skaber en interessekonflikt, at revisionshuset Deloitte har fået advokatvirksomheden Gorrissen Federspiel til at repræsentere sig i den famøse OW Bunker-sag, fordi samme selskab også er kurator i konkursboet i sagen.

Det mener professor Lars Bo Langsted fra Aalborg Universitet, skriver Berlingske.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

"Det er meget vanskeligt at se, hvordan det her kan være i overensstemmelse med de advokatetiske regler. Det får én til at tro, at det her må være en fejl," udtaler Lars Bo Langsted til avisen.

Deloitte og Gorrissen Federspiel bekræfter begge aftalens indgåelse.

Medie: Flere OW-sigtelser kan være på vej

Få uger til det endelige opgør om resterne fra OW

Singapore blev advaret om OW Bunkers banemand

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere