ShippingWatch

Christian Berg må holde pause i Viking Supply Ships

CEO Christian Berg er nødt til at tage orlov fra Viking Supply Ships og angiver familiemæssige årsager. Rederiet kæmper som sine konkurrenter i det ekstremt pressede offshoremarked.

Viking Supply Ships topchef, CEO Christian Berg, er nødsaget til at tage midlertidig orlov fra sit job af familiemæssige årsager, oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

I stedet bliver det indtil videre den nuværende direktør i Viking Ice Consultancy, Tord Ytterdahl, som midlertidig overtager posten, "for at reducere arbejdsmængden" for Christian Berg, som det forklares.

Krisen i offshore- og supplysektoren har i den grad ramt Viking Supply Ships. Rederiet tabte 282 millioner svenske kroner (225,5 millioner danske kroner) i tredje kvartal 2015, som det kom fra i rederiets regnskab for tredje kvartal.

Her blev det også oplyst, at det svage marked for rederiets skibe gjorde gruppens likviditet "anstrengt", og at der derfor var en risiko for, at gruppen ikke kunne overholde sine forpligtelser i låneaftalerne. Rederiet var derfor i dialog med långiverne for at finde frem til en "en stabil, langsigtet finansieringssituation."

Offshorekrise rammer Viking Supply på likviditeten

Viking Supply Ships udpeger ny CFO

Viking Supply Ships: To år med svært offshoremarked

Udmattet offshore sender Viking Supply Ships i minus

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere