ShippingWatch

Tidligere Maersk-folk ind i toppen af arabisk rederi

United Arab Shipping Co (UASC), der er blandt verdens 20 største containerrederier, flytter sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg. Tidligere Maersk-chefer rykker ind i den øverste ledelse.

Lars Christiansen og Uffe Østergaard, begge med over 20 år i bagagen fra Maersk Line, er blevet forfremmet til henholdsvis chief trade officer og chief commercial officer i United Arab Shipping Co (UASC) og rykker ind i den øverste ledelse af rederiet, der er blandt verdens 20 største containerrederier. I forvejen sidder danskeren Jørn Hinge som CEO i rederiet.

Samtidig flytter rederiet sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg for at komme tættere på kunderne, oplyser rederiet, der har hovedkvarter i Dubai. Samtidig etablerer det arabiske containerrederi ny afdeling i Istanbul i Tyrkiet for for at få del af den stigende aktivitet i Middelhavet.

Lars Christiansen har været syv år i United Arab Shipping Co og har hidtil været ansvarlig for rederiets aktiviteter i Asien.

Uffe Østergaard er ny i rederiet og har en baggrund i strategi, salg, marketing og forretningsudvikling.

"Disse to ansættelser repræsentere begyndelsen af en reorganisering i vores strategiplan. Vi forsøget aktivt at tiltrække flere talenter i forhold til de mange muligheder, UASC kan tilbyde.," siger rederiets CEO Jørn Hinge.

Jørn Hinge, der har en mangeårig baggrund i ØK, har været i United Arab Shipping Co i Kuwait og Dubai i de sidste 15 år.

Dansker forlader toppost i Dubai-rederi

Nyhedsbrev: UASC vil bestille megaskibe for to mia USD

United Arab bekræfter interesse i megaskibe

 

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere