ShippingWatch

Danske Rederier ændrer organisation og udnævner nye direktører

Danske Rederier gennemfører en række ændringer i forbindelse med etablering af ny organisation, der bl.a. indeholder en ny sammensætning i ledelsesgruppen.

Danske Rederier har udnævnt to nye direktør i forbindelse med etablering af en ny organisation, hvor forskningspolitik, digitalisering, kompetencer og uddannelsespolitik i de kommende år vil veje tungere, end i dag.

Nuværende underdirektør Jacob K. Clasen udnævnes til direktør med ansvar for afdelingen for Erhvervspolitik og Analyse, der blandt andet skal tage sig af skat, erhvervsjura og handelspolitik. Han indtræder samtidig i Danske Rederiers ledergruppe.

Også underdirektør Maria Skipper udnævnes til direktør og vil forsat stå i spidsen for sikkerhed, miljø og maritim forskning.

"Verden står ikke stille, heller ikke i rederierhvervet. Derfor opruster Danske Rederier på en række områder, som vil få større betydning for interessevaretagelse og medlemsservice i de kommende år, hvilket afspejles i organisationen og ledelsesgruppen," skriver Danske Rederier på sin hjemmeside.

Brancheorganisationen opretter en ny afdeling for Forretningsudvikling og Kommunikation, som direktør Jakob Ullegård vil stå i spidsen for. Her vil fokus ligge på de politiske aspekter af områder som forskning, uddannelse og transport og udviklingen af Danske Rederiers egne uddannelser i regi af Danish Shipping Academy.

Jakob Ullegård vil fortsat have ansvaret for kommunikation og presse i tæt samarbejde med pressechef Rasmus Bebe.

"Vi skal i løbende sikre, at vi har den organisation og de kompetencer, der skal til for at kunne varetage vores medlemmers interesser bedste muligt. Det kræver, at vi sætter mere ind på udvalgte områder, hvilket nu også afspejles i vores organisering," siger adm. direktør Anne H. Steffensen (foto).

Dansk-flaget flåde kan vokse med ti pct på tre år

Danske Rederier: Uden DIS-ordning i offshore er 200 job på spil

Danske Rederier: Lav skat er et grundvilkår i containershipping

 

 

 

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, som skyldtes, at selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere