ShippingWatch

DFDS topper global liste over forkælelse til aktionærer

Over en femårig periode har DFDS skabt mest værdi til sine aktionærer i transport- og logistikbranchen. Også DSV har fundet vej til ranglisten lavet af Boston Consulting.

Det danske færgerederi og logistikselskab DFDS indtager en førsteplads, når det kommer til at skabe udbytte til sine aktionærer.

I en ny analyse har Boston Consulting Group målt udbyttet til aktionærerne over perioden fra 2012 til og med 2016, og her rammer DFDS en topplacering inden for gruppen transport og logistik. På en andenplads finder man National Shipping fra Saudi-Arabien efterfuldt af Macquaria Infrastructure fra USA.

Også en anden dansk virksomhed har fundet vej til top 10, nemlig DSV, som indtager en 6. plads.

Af analysen fremgår det, at DFDS i gennemsnit i perioden har sendt 40 pct. af aktiernes værdi tilbage til sine aktionærer. For DSV lander det i gennemsnit på 26 pct. i perioden.

Tre rederier i den danske elite kommer med regnskab næste uge

Maersk dykker på ønskeliste for veluddannede

DFDS løfter resultat før skat til 495 mio kroner

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere