ShippingWatch

Boskalis mærket af hårdt marked i tredje kvartal

Det store hollandske offshore- og slæbebådsrederi Boskalis kom ud af tredje kvartal med et fald på resultatet. Markedet fortsætter med at være hårdt, lyder det fra selskabet.

Boskalis har mærket presset fra det hårde marked for offshoreskibe og slæbebåde i tredje kvartal, og det kommer til at påvirke hele resultatet for andet halvår.

Boskalis forventer, at andet halvår vil give et resultat på 15 mio. euro, mens det tilsvarende tal for første halvår var et overskud på 75 mio. dollars. Resultatet er lavere trods en voksende omsætning. Og både omsætning og indtjening er lavere end tredje kvartal sidste år.

Om fremtiden fremhæver Boskalis i regnskabet: "Fortsat svære markedsforhold karakteriseret ved lave voluminer af arbejdsopgaver og pres på udnyttelsesrater og marginer."

Rederiets ordrebog er blevet fire pct. mindre fra udgangen af andet kvartal til udgangen af tredje kvartal og ligger nu på 3,1 mia. euro.

Svagt offshoremarked slår igennem hos Boskalis

Boskalis vinder millionkontrakt med svensk havn

Boskalis skal fyre 230 på hovedkontoret

Forsiden lige nu

Topchef har forvandlet ny og aggressiv spiller i søforsikring

Forsikringshuset Neon, som har hentet flere medarbejdere i Lavaretus til et nyt dansk kontor, kæmpede for overlevelse for få år siden. En strategisk overhaling betyder, at man nu indleder en offensiv på markedet for søforsikring med kontorer i København og Genova.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere