ShippingWatch

Pacific Basin skærper sin aktieprofil i Kina

Det Hongkong-noterede tørlastrederi satser på større opmærksomhed på Kinas kapitalmarked og en bredere aktionærkreds.

Tørlastrederiet Pacific Basin, der er børsnoteret i Hong Kong, har fået sin aktie optaget på den den såkaldte Shenzhen-Hongkong Stock Connect. En platform for værdipapirhandel, der er rettet mod det kinesiske kapitalmarked.

Det oplyser Pacific Basin i en meddelelse tirsdag.

"Det vil skærpe Pacific Basins profil i kapitalmarkedet på det kinesiske hovedland med mulighed for at udvide vores aktionærkreds i Kina," siger CEO Mats Berglund i meddelelsen.

Pacific Basin-chef håber på højere bunkerpriser

Rederiet, der også har sit hovedkvarter i Hongkong er ofte blevet sammenlignet med danske Norden i kraft af skibstyper og flådestørrelse, der ved udgangen af juni udgjorde 101 ejede og 156 indchartrede skibe.

Pacific Basin oplevede i lighed med den øvrige tørlastindustri en markant bedring i rateniveauet i første halvår af 2017, og rederiet annoncerede for nylig køb af fem tørlastskibe for i alt 104,6 mio. dollars.

Pacific Basin går markant frem i første halvår

Pacific Basin vil købe skibe for over 100 mio dollars

Pacific Basin snupper CFO fra BW Pacific

 

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere