ShippingWatch

Eagle Bulk køber sidste skib af lukket fond

Eagle Bulk Shipping har modtaget det sidste skib i en handel med i alt ni skibe, som det amerikanske tørlastrederi køber af en nedlukket fond i Singapore. Handlen løber op i 995 mio. kr.

Eagle Bulk Shipping har nu lukket en handel med ni skibe, som tørlastrederiet køber fra det nedlukkede Greenship Bulk Trust.

Aftalen har været kendt siden juni, hvor den Singapore-baserede skibsejer Greenship Bulk valgte at lukke ned og sælge hele sin flåde på 14 ultramax-skibe.

Ni af de skibe blev købt af Eagle Bulk, som nu har lukket opkøbet med modtagelsen af det sidste skib. Prisen er tidligere meldt ud til 153 mio. dollars, svarende til 955 mio. kr.

Eagle Bulk oplyser i en meddelelse, at de nye skibe er med til at sikre en mere moderne og energieffektiv flådesammensætning.

Med tilførslen af de ni skibe har det amerikanske tørlastrederi en flåde på 48 skibe inden for supramax- og ultramax-segmentet.

Eagle Bulk mindsker underskud i andet kvartal

Eagle Bulk lander ny kreditaftale til flådeudvidelse

Eagle Bulk i rødt i årets første måneder

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere