ShippingWatch

Torben Janholt tilbage som CEO i tørlastrederi

Tidligere CEO i J. Lauritzen Torben Janholt har fået en ny post som chef i et tørlastrederi.

Danske Torben Janholt er blevet CEO for det Oslo-noterede tørlastrederi Pioneer Marine, der er registreret på Marshall Islands og har haft hovedkontor i Singapore.

Den tidligere CEO for J. Lauritzen og formand for Danske Rederier skal stå i spidsen for rederiet, der driver en flåde på i alt 16 tørlastskibe fordelt på 14 handysize, en handymax og en supramax.

Torben Janholt havde egentlig først sagt nej tak

Torben Janholt har siddet i bestyrelsen for Pioneer Marine siden 2013, samme år som han forlod J. Lauritzen, men bliver nu også en del af den daglige ledelse.

"Vi er glade for at få Torben Janholt ansat i en udvidet rolle som CEO. Han kommer med omfattende viden om Pioneer, og hans erfaring med ledelse i industrien er der ingen paralleller til," siger Bradley Dietz, der er independent director i Pioneer Marine, i en meddelelse.

Selskabet har samtidig udnævnt en ny CFO, som er Korinna Tapaktsoglou.

J. Lauritzen navigerer efter at tingene ikke bliver bedre

Janholt: Dansk shipping sejler mod gylden fremtid

Torben Janholt fortsætter inden for shipping

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere