ShippingWatch

Clipper Groups finansdirektør forlader sin post

CFO og medlem af topledelsen i Clipper Group, Flemming Steen, forlader sin post med virkning fra i dag, oplyser rederiet onsdag.

Clipper Groups finansdirektør og medlem af topledelsen, Flemming Steen, forlader sin post med med virkning fra i dag. Fratrædelsen sker efter gensidig aftale, skriver Clipper Group onsdag i en meddelelse.

Flemming Steen kom til Clipper i 2013 og foruden posten som CFO i gruppen var han også bestyrelsesformand i det Clipper-ejede Seatruck Ferries og næstformand i Danske Færger A/S.

Clipper Group holder fast i millionkrav mod Parken

"Flemming Steen har indtaget en nøglerolle og været med til at føre Clipper gennem de vanskelige tider i shippingindustrien de seneste år. Med Clippers langsigtede finansieringsaftale på plads er timingen nu den rigtige for nye udfordringer til Flemming Steen," skriver Clipper Group i meddelelsen.

Genco Shipping henter dansk Clipper-chef

Clipper mister amerikansk poolpartner

Clipper mister sin HR- og kommunikationschef

Clipper Group etablerer sig i Hongkong

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere