ShippingWatch

Clipper Groups finansdirektør forlader sin post

CFO og medlem af topledelsen i Clipper Group, Flemming Steen, forlader sin post med virkning fra i dag, oplyser rederiet onsdag.

Clipper Groups finansdirektør og medlem af topledelsen, Flemming Steen, forlader sin post med med virkning fra i dag. Fratrædelsen sker efter gensidig aftale, skriver Clipper Group onsdag i en meddelelse.

Flemming Steen kom til Clipper i 2013 og foruden posten som CFO i gruppen var han også bestyrelsesformand i det Clipper-ejede Seatruck Ferries og næstformand i Danske Færger A/S.

Clipper Group holder fast i millionkrav mod Parken

"Flemming Steen har indtaget en nøglerolle og været med til at føre Clipper gennem de vanskelige tider i shippingindustrien de seneste år. Med Clippers langsigtede finansieringsaftale på plads er timingen nu den rigtige for nye udfordringer til Flemming Steen," skriver Clipper Group i meddelelsen.

Genco Shipping henter dansk Clipper-chef

Clipper mister amerikansk poolpartner

Clipper mister sin HR- og kommunikationschef

Clipper Group etablerer sig i Hongkong

 

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere