ShippingWatch

Pacific Basin snupper CFO fra BW Pacific

Pacific Basin har ansat en ny CFO, som kommer til fra tankrederiet BW Pacific. Han har en baggrund i finansverdenen og starter i sit job til august, hvor den nuværende CFO stopper.

Tørlastrederiet Pacific Basin skal have ny CFO til sommer. Selskabet oplyser mandag, at det har ansat svenske Peter Schulz.

Han kommer til fra en tilsvarende stilling i tankrederiet BW Pacific og afløser Andrew Thomas Broomhead, som fortsætter på posten frem til 20. august. Broomhead fortsætter desuden som ekstern konsulent for Pacific Basin frem til årsskiftet.

"Bestyrelsen vil gerne takke Hr. Broomhead for hans gode arbejde gennem årene og byder Hr. Schulz velkommen og udtrykker dens tillid til, at han vil arbejde entusiastisk med at etablere selskabets veletablerede strategi," lyder det i en meddelelse.

Peter Schulz er 44 år og er uddannet fra Stockholm School of Economics. Han har været CFO i BW Pacific, som er en del af BW Group, siden august 2012.

Han har desuden været ansat i Royal Bank of Scotland, Royal Bank of Canada og olieselskabet Matrix Capacity Petroleum.

Pacific Basin øger indtjeningen på skibe i første kvartal

Pacific Basin-chef håber på højere bunkerpriser

Pacific Basin tredoblede sit minus i 2016

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere