ShippingWatch

Ulykke lukker brasiliansk tørlasthavn

En ulykke lørdag har lukket den brasilianske terminal Itaguai for nye afskibninger af tørlast, skriver Reuters.

Den brasilianske terminal Itaguai nær Rio de Janeiro har været lukket for lastninger af nye tørlastlaster siden lørdag, og mellem fire og fem skibe er blevet afvist og er i stedet blevet sendt tilbage ud på chartermarkedet.

En ulykke, hvor to personer er kommet til skade, er skyld i nedlukningen, skriver Reuters.

Det store mineselskab Companhia Siderurgica Nacional står for udskibningerne af jernmalm fra havnen og oplyser ifølge Reuters, at det er uklart, hvornår skibe igen kan tage laster i terminalen.

Companhia Siderurgica Nacional er Brasiliens næststørste mineselskab efter Vale.

Krav om hurtig granskning af skibsforlis

Vale sænker forventning til investeringer efter frasalg

Mineselskab: Forlist tørlastskib var lastet forsvarligt

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere