Danske Nordana og tyske Rickmers-Linie styrker samarbejdet i Asien, hvor Rickmers-Linie fremover skal repræsentere det danske linje- og projektrederi, skriver de to selskaber i en meddelelse.

I juni sidste år begyndte samarbejdet, da Rickmers (Japan) blev valgt som ene agent for Nordana Project and Chartering i Japan. Nu skal det tyske selskabs organisation i Kina stå for at koordinere blandt andet dokumentation og andre agentservices gennem underagenturer.

"Vi ser frem til at udvide vores samarbejde med Rickmers-Linie, som har en lang historie i Kina og et godt kendskab til det kinesiske marked med netværk af egne kontorer i landet," siger Torben Reinhard fra Nordana, der var til stede ved en ceremoni i Shanghai.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

Nordana er en del af Johan Wedell-Wedelsborgs Weco Group og ejer og opererer en flåde af 25 breakbulk- og heavy lift multipurpose-skibe med en gennemsnitsalder på fire år.

Det seneste regnskab fra Nordana fra 2014 viste et minus på 434.000 dollars efter et underskud året før på knap 4,7 millioner dollars.

Weco samler rederier under ét og skifter CEO ud  

Nordana bestiller fire skibe og tror på vækst i 2015

Røde tal på bundlinjen i Nordana