ShippingWatch

Nordana udvider samarbejde med Rickmers-Linie

Det danske linje- og projektrederi Nordana øger samarbejdet med tyske Rickmers-Linie, der skal repræsentere Nordana i Kina.

Danske Nordana og tyske Rickmers-Linie styrker samarbejdet i Asien, hvor Rickmers-Linie fremover skal repræsentere det danske linje- og projektrederi, skriver de to selskaber i en meddelelse.

I juni sidste år begyndte samarbejdet, da Rickmers (Japan) blev valgt som ene agent for Nordana Project and Chartering i Japan. Nu skal det tyske selskabs organisation i Kina stå for at koordinere blandt andet dokumentation og andre agentservices gennem underagenturer.

"Vi ser frem til at udvide vores samarbejde med Rickmers-Linie, som har en lang historie i Kina og et godt kendskab til det kinesiske marked med netværk af egne kontorer i landet," siger Torben Reinhard fra Nordana, der var til stede ved en ceremoni i Shanghai.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

Nordana er en del af Johan Wedell-Wedelsborgs Weco Group og ejer og opererer en flåde af 25 breakbulk- og heavy lift multipurpose-skibe med en gennemsnitsalder på fire år.

Det seneste regnskab fra Nordana fra 2014 viste et minus på 434.000 dollars efter et underskud året før på knap 4,7 millioner dollars.

Weco samler rederier under ét og skifter CEO ud

Nordana bestiller fire skibe og tror på vækst i 2015

Røde tal på bundlinjen i Nordana

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere