ShippingWatch

Medie: Kapitalfond sælger alle aktier i tørlastkæmpe

Monarch Alternative Capital, der sidste år kritiserede ledelsen i børsnoterede Scorpio Bulkers, har nu solgt hele sin aktiepost på over 10 procent i det nødlidende selskab.

Den amerikanske investerings- og kapitalfond Monarch Alternative Capital har ifølge Tradewinds solgt hele sin aktiepost i det New York-noterede Scorpio Bulkers, et af de formentlig hårdest ramte tørlastselskaber.

Lukning af Scorpio Bulkers er blevet en reel risiko

For få dage siden, den 16. marts, oplyste Monarch, at fonden ejede 10,4 procent. Aktieposten er nu nedbragt til nul, og salget begrundes blandt andet med manglende tillid til ledelsen i Scorpio Bulkers, der anføres af Emanuele Lauro og Robert Bugbee, på baggrund af selskabets seneste aktiesalg, der ifølge Monarch udvandede de eksisterende investorers aktieposter.

Scorpio Bulkers tabte 510 mio dollars i 2015

Monarch Alternative Capital ytrede sig sidste år særdeles kritisk om ledelsen i Scorpio-gruppen, der også omfatter det noget mere succesfulde Scorpio Tankers, med det resultat, at Monarch fik sin egen valgte repræsentant i selskabets bestyrelse.

Dele af bestyrelsen i Scorpio og Scorpio Services Holding har købt hovedparten af Monarchs aktier.

Deutsche Bank: Nye kursfald på vej i tørlastrederier

Tørlastrederier drænet for milliarder i 2015

Milliarderne vil vælte ud af bulkrederierne de næste dage

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere