ShippingWatch

Canadisk tørlastoperatør etablerer sig i København

Henrik Jeremiassen, der tidligere har åbnet dansk afdeling for det børsnoterede Thoresen Thai, skal repræsentere canadiske Norvic Shippings atlantiske tørlastaktiviteter.

Henrik Jeremiassen, tidligere Ultrabulk og Thoresen Thai, skal lede en ny europæiske tørlastafdeling i København for den canadiske tørlast- og tankoperatør Norvic Shipping.

Etableringen i København er et resultat af Norvic Shippings ekspansion i tørlastsegmentet, hvor kontoret i København skal repræsentere de atlantiske aktiviteter, fremgår det af en meddelelse fra Henrik Jeremiassen og Norvic Shipping

Norvic Shipping har hovedsæde i Toronto og har regionale kontorer i Asien, Mellemøsten og nu også Europa. Selskabet opererer en chartret flåde af tørlast-og tankskibe inden for flere segmenter, Handysize, Supramax, Panamax, Post Panamax og BabyCape Bulkers.

Henrik Jeremiassen blev i januar 2013 chef for et datterselskab i Thoresen Thai Agencies (TTA) København, da det børnoterede thailandske rederi etablerede sig i Hellerup på Tuborg Boulevard.

Her er planen for Thoresens nye tørlastpool

Thoresens danske chef i spidsen for ny tørlast-pool

Thoresen i København skal hive omsætning op

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere