ShippingWatch

Nu begynder frasalg hos trængt tørlastreder

Det indiske tørlastrederi Mercator Lines, der er noteret på børsen i Singapore og desuden er i betalingsstandsning, har indgået en aftale om at frasælge fem skibe.

Salget af skibe hos tørlastrederiet Mercator Lines er for alvor skudt i gang, skriver flere medier. Det Singapore-noterede tørlastrederi, der er ejet af indiske Mercator og er i betalingsstandsning, har indgået en aftale om at frasælge fem af sine skibe, som er sikret til selskabets långivere, skriver flere medier.

Rederiet gik i betalingsstandsning i september sidste år, hvor selskabet anmodede myndighederne i Singapore om fire måneder til at forhandle med sine kreditorer efter flere år med betydelige underskud. De fem skibe er angiveligt solgt til relaterede selskaber hos kreditorerne til en værdi af i alt 32,2 millioner dollars. Et beløb, der bliver brugt til at betale af på gælden til långiverne. Skibenes ventes at blive leveret til de nye ejere i februar.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

For et par uger siden meddelte Mercator, at Mercator Lines var sat til salg. I 2015 havde Mercator Lines et underskud efter skat på 125 millioner dollars.

Ejer vil sælge sit trængte tørlastrederi

Domstol afviser HSH-angreb på kulsejlet tørlastrederi

Første tørlastregnskab i sæsonen viser stort underskud

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere