Log ind

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

brian.jpg Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

Martin Sato bliver partner i Hellerup-operatør

baltnav2.jpg Tørlast:

Martin Sato, tidligere vicechef for J. Lauritzens tørlastforretning, bliver medejer af den danske tørlastoperatør Baltnav. Her bliver han sidestillet med direktør Michael Bonderup, som han kender fra en fælles tid i Singapore. Bonderup og formand Peter Jein glæder sig over tilgangen.

XO Shipping har fået nye penge af ejerne

Christian Levin.jpg Tørlast:

Partnerkredsen i det danske tørlastrederi XO Shipping tilførte cirka to mio. dollars i ansvarlig lånekapital i 2016. Pengene blev tilført for at sikre et kapitalberedskab, som kunne understøtte væksten i et år, hvor forretningen gav underskud, forklarer CEO.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

lauritzen1.jpg Rederier:

J. Lauritzen lukkede strid med obligationsejerne med penge fra sin ejer, flere deltajer blev kendt om EU's godkendelse af opkøbet af Hamburg Süd, mens Rickmers Maritime Trust måtte opgive overlevelsekampen. Læs også om XO Shipping, Nordic Tankers og von Appen-familien.

Nordmænd glæder sig over J. Lauritzens kovending

lauritzen.jpg Tørlast:

Obligationsejeren Alfred Berg Kapitalforvaltning er tilfreds med, at J. Lauritzen vil tilbagebetale sit norske lån, når det forfalder i oktober. "Vi kan bare sige, at vi hele tiden har ment, at vi har manglet tilstrækkelig information," siger porteføljeforvalter Tom Hestnes til ShippingWatch.

J. Lauritzen betaler obligationsejere ud

lauritzen1.jpg Tørlast:

J. Lauritzen har droppet at opnå en forlængelse af sit obligationslån på 300 mio. norske. kr. Rederiet betaler nu hele lånet, når det forfalder i oktober 2017. Det sker med penge fra ejeren, Lauritzen Fonden, som hæver sin planlagte kapitaltilførsel til 80 mio. dollars.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE