Log ind

Jan Rindbo: Tørlastrater skal højere op for at sikre overskud

janrindbo.jpg Tørlast:

"Vi har set de højeste tørlastrater i fire år, men det er fortsat ikke nok," siger Nordens topchef Jan Rindbo til ShippingWatch. Lyspunktet i rederiet er et plus i det pressede tanksegment.

Pacific Basin kigger på nye opkøbsmuligheder

Mats Berglund,.JPG Tørlast:

Blandt tørlastrederierne er Pacific Basin blandt de få, der tror så meget på markedet, at rederiet har foretaget en pæn udvidelse af flåden. Og mere kan være på vej. ShippingWatch har interviewet CEO Mats Berglund om, hvad han bygger optimismen på.

Moody's tror igen på shippingindustrien

OW Bunker skibe havn Rederier:

Et af verdens største kreditvurderings-bureauer Moody's tror igen på shipping-sektoren, som ikke længere har negative udsigter. Det er container- og tørlastsegmenterne, der er positive forventningerne til, fremgår det af en rapport fra selskabet. Med tankrederier er det noget helt andet.

Tørlastrederi går fri af Noble Groups nedtur

Michael Nagler1.jpg Tørlast:

Noble Chartering, tørlastrederiet under Noble Group, der lige nu er i gang med en regulær overlevelseskamp, bliver en del af den fortsættende forretning, fastslår rederiets CEO over for ShippingWatch. Den Singapore-baserede råvaregrupper er ellers i gang med et større frasalg.

Domstol afviser sag mod Dryships

aktiemarked frygt indeks wall street nasdaq Tørlast:

Endnu et slag mellem det græske tørlastrederi Dryships og en aktionær er endt til fordel for rederiet og dets stifter George Economou. En domstol i Marshall Islands har afvist sagsøgers krav om at stoppe rederiets salg af aktier, oplyser rederiet.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE