ShippingWatch

To bunkerselskaber mister licens i Singapore

Maritime and Port Authority of Singapore har slået til mod to bunkerselskaber, der mister deres licens og dermed retten til nogensinde at arbejde i Singapore Havn igen.

To bunkerselskaber har mistet deres licens til at operere i Singapore, oplyser de lokale myndigheder.

Der er tale om Panoil Petroleum og Universal Energy, som ikke får deres bunkerlicenser fornyet af Maritime and Port Authority of Singapore.

Panoil Petroleum var for nylig i overskrifterne, da selskabet blev taget i at foretage ændringer på sine bunkerskibe, der betød, at man ikke længere kunne regne med pålideligheden af deres masseflowmetre. Det har nu ført til, at licensen ikke fornys.

I Universal Energys tilfælde var bunkeren pisket igennem og dermed tilsat luft, så den fyldte mere, den såkaldte capuccino-metode.

Ingen af de to selskaber vil fremover kunne operere som bunkerleverandør i Singapore.

Bunkerselskab mister licens efter mistanke om snyd

Bunker Holding rekrutterer til hemmeligt projekt

Singapore vil være klar til LNG i 2020

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere