ShippingWatch

Navig8-aktionærer siger god for fusion med Scorpio

Tirsdag stemte Navig8's aktionærer for en sammenlægning med Scorpio Tankers, der vil skabe en ny gigant indenfor produkttank. Fusionen forventes nu at blive lukket 1. september ifølge Scorpio Tankers.

Fusionen mellem de to produkttankrederier Navig8 Product Tankers og Scorpio Tankers er rykket et skridt nærmere, efter at Navig8's aktionærer tirsdag stemte for sammenlægningen.

I alt stemte omkring 94,25 pct. af investorerne for fusionen, som fortsat er underligt sædvanlige lukningsbetingelser. Sammenlægningen af de to rederier forventes derfor at falde endelig på plads 1. september, skriver Scorpio Tankers i en meddelelse.

I slutningen af maj offentliggjorde Scorpio Tankers og Navig8 fusionsplanerne, der skal skabe en ny gigant indenfor produkttank, hvor flere peger på, at der over de næste år er behov for en konsolidering.

Da fusionen på det tidspunkt blev udmeldt lød det, at sammenlægningen vil skabe den største ejer af produkttankskibe, som er noteret på børsen i New York, med i alt 105 skibe.

Scorpio Tankers fusionerer med Navig8

Robert Bugbee opfordrer til fusioner i produkttank

Ny tankgigant bliver pejlemærke i konsolideringsbølge

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere