ShippingWatch

Refinansieret gasrederi forbliver i rødt

Underskuddet i det Singapore-baserede Epic Gas med en flåde på 42 skibe voksede i andet kvartal.

Epic Gas, der driver sin flåde på 42 skibe ud af Singapore kom ud af andet kvartal med et nettounderskud på 5,4 mio. dollars mod et minus i samme periode sidste år på 0,9 mio. dollars.

Omsætningen i kvartalet udgjorde 33,9 mio. dollars, en stigning på fire pct. sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Epic Gas gennemførte tidligere i år i samarbejde med tre banker en refinansieringsaftale på 90 mio. dollars for 14 LPG-fartøjer. Udbyttet fra aftalen er brugt til afdrag på gæld på eksisterende lån. Med refinansieringen har selskabet ingen forpligtelser på refinansieringen før 2019.

Rederiet noterer i kvartals- og halvårsrapporten, at kvartalet sluttede i den positive ende med tegn på en begyndende bedring af rateniveauet, og at især flåden af mindre gasskibe høster fordele af det stærkere marked, mens større skibe fortsat lider under overkapacitet og på visse ruter må konkurrere med de mindre handysize-skibe.

Epic Gas i mål med refinansiering for millioner

Drewry: For mange skibe vil holde LPG-raterne i skak

Epic Gas får nyt underskud i fjerde kvartal

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere