ShippingWatch

Medie: LPG-laster samler sig ved Singapore

Flere skibe med laster af LPG har ligget stille ud for Singapore for at vente på bedre priser for den flydende petroleumsgas. Det er dog ikke på samme niveau som sidste år, skriver Reuters.

Igen i år ligger skibe sig ud for østaten Singapore og venter på at lande bedre priser for deres laster af flydende petroleumsgas, LPG.

Det skriver Reuters på baggrund af tre kilder i industrien, ligesom data fra nyhedsbureauet viser, at VLGC'eren Pacific Binzhou har ligget fem dage ud for Singapore.

"Situationen er ikke så slem som sidste år. Mæglerne går efter at få bedre priser ved at holde lasten flydende i en kortere periode," siger en kilde til Reuters.

For et år siden, i august 2016, lå i alt ti skibe med LPG-laster og ventede på, at priserne skulle stige.

BW LPG laver joint venture i Indien

Dorian trukket i rødt af svagt LPG-marked i 2016

Drewry ser overkapacitet i LPG de næste to år

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere