ShippingWatch

Fredriksen sælger ud af DHT-aktier

John Fredriksens tankrederi Frontline har igen nedbragt sin aktieandel i DHT Holdings, så den nu er nede på 4,9 pct. og markant mindre end for et halvt år siden, skriver Dagens Næringsliv.

Siden John Fredriksen af flere omgange fik afslag på at købe op i DHT Holdings gennem Frontline og i stedet måtte se sig trumfet af BW Group, har Fredriksen mindsket sin ejerandel i DHT Holdings.

Senest fredag, hvor Frontline solgte en ejerandel på 3,54 pct. i DHT Holdings, så Frontline på nuværende tidspunkt ejer 4,9 pct., skriver Dagens Næringsliv.

Det er markant mindre end for et halvt år siden, hvor Fredriksens ejerandel lå på 16,4 pct.

John Fredriksen meldte i januar ud, at rederiet var klar til at købe DHT Holdings, og siden fulgte en række købsforsøg, som alle blev afvist af DHT Holdings, og som i juni fik Frontline til at udsende en børsmeddelelse om, at rederiet nu har droppet en sammenlægning med DHT.

BW Group fik i stedet mulighed for et samarbejde med DHT, der har overtaget BW Groups flåde af supertankere. Det har øget DHT's flåde til 30 supertankere og to aframaxer og gjort rederiet til et af de absolutstørste VLCC-rederier.

Direktører i tankrederi er Norges allerbedst betalte topchefer

DHT vil hente 850 mio dollars til ny vækst

DHT's overtagelse af BW Groups flåde går igennem

Forsiden lige nu

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere