ShippingWatch

Cosco klar med milliardinvestering i tank

Tankdivisionen af Cosco vil udvide sin flåde med investeringer for 1 mia. dollars, skriver TradeWinds. Investeringerne vil ske i skibe, der kan leveres mellem 2019 og 2020.

VLCC-tanker fra BW Shipping

Tankdivisionen Cosco Shipping Energy Transportation, der er en del af den store kinesiske shippinggruppe Cosco Shipping, vil investere i en flådeudvidelse med i alt 1 mia. dollars.

Flådeudvidelsen vil ske med levering af de nye skibe mellem 2019 og 2020, og alle skibene skal bygges på kinesiske værfter, skriver TradeWinds.

"Selskabet er statsejet og vil ikke få problemer med at skaffe finansiering til nybygninger," siger en kilde til avisen.

Investeringen på 1 mia. dollars vil ifølge avisens oplysninger blive fordelt på otte VLCC'ere med option på flere, tre suezmax-skibe, fem LR2-tankere og et par LR1-tankskibe.

Cosco bestiller nye gigantiske tørlastskibe

Vale og Cosco indgår milliardaftale om store tørlastskibe

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere