ShippingWatch

Cosco klar med milliardinvestering i tank

Tankdivisionen af Cosco vil udvide sin flåde med investeringer for 1 mia. dollars, skriver TradeWinds. Investeringerne vil ske i skibe, der kan leveres mellem 2019 og 2020.

VLCC-tanker fra BW Shipping

Tankdivisionen Cosco Shipping Energy Transportation, der er en del af den store kinesiske shippinggruppe Cosco Shipping, vil investere i en flådeudvidelse med i alt 1 mia. dollars.

Flådeudvidelsen vil ske med levering af de nye skibe mellem 2019 og 2020, og alle skibene skal bygges på kinesiske værfter, skriver TradeWinds.

"Selskabet er statsejet og vil ikke få problemer med at skaffe finansiering til nybygninger," siger en kilde til avisen.

Investeringen på 1 mia. dollars vil ifølge avisens oplysninger blive fordelt på otte VLCC'ere med option på flere, tre suezmax-skibe, fem LR2-tankere og et par LR1-tankskibe.

Cosco bestiller nye gigantiske tørlastskibe

Vale og Cosco indgår milliardaftale om store tørlastskibe

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere